RÓLUNK

Rendelőnk, a korábbi nevén a Somodent fogászat, egy családi vállalkozás, mely Miskolc belvárosában, a Madarász Viktor utcában helyezkedik el. A rendelő vezetője és a vállalkozás alapítója, Dr. Somodi Judit, fog- és szájbetegségek, illetve gyermek fogszakorvos, aki az elmúlt 40 évben szerzett tapasztalatait adta át az évek során lányainak, Dr. Csatlócki Laura és Dr. Csatlócki Rita doktornőknek. Fő célunk, hogy oldjuk a páciensekben kialakult fogászati kezelésektől való szorongást, betegközpontú gyógyítással és folyamatos széleskörű tájékoztatással. Fontos, hogy pácienseinknek mindig a legjobb és legesztétikusabb megoldásokat ajánljuk, így kapnak prioritást a rendelőben, a fém mentes/ cirkónium koronák, hidak és porcelán héjak.A három doktor nő szakmai tevékenysége a fogászat számos területét lefedi, ezzel tökéletesen kiegészítve egymást és a rendelő profilját. 

Dr.Somodi Judit

1982-ben diplomázott a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. A diploma megszerzése után Miskolcon a Semmelweis Kórház Rendelő Intézet felnőtt fogászatán, majd gyermekifogászatán dolgozott. Szakvizsgát szerzett fog- és szájbetegségekből, valamint gyermekfogászatból. Fő szakmai tevékenységei: esztétikai fogászat, implantológia, illetve parodontológia. Ezen szakágazatokon belül folyamatosan továbbképzi magát, valamint rendszeresen részt vesz prevenciós, esztétikai és implantológiai szimpóziumokon, valamint tanfolyamokon. Az implantológia mellett nagy hangsúlyt fektet az olyan protetikai megoldásokra is, ahol már nem lehetséges fix/rögzített fogsor készítése, így az alap fogsoroknál sokkal jobb tapadást biztosító BPS fogsorok készítését is bevezette a rendelő szolgáltatásai közé, amelyet az erre szakosodott fogtechnikusok együttműködésével készülnek.
Magánpraxisában már több mint 40 éve folytat magánrendelést. 

Dr.Csatlócki Laura

Idősebb lánya szintén a Semmelweis Egyetemen doktorált, ahol TDK tanulmánya központjában az ínygyulladás problémaköre állt. Így a rendelő másik fő profilja a parodontológia, a fogágybeteg páciensek kezelése, ami egyre szélesebb kört érint, és egyre fiatalabb korosztályban jelentkezik. A kezelések során hangsúlyos szempont, nem csak a fogágybetegség kezelése, hanem a páciensek tanítása, hogy otthon is tovább tudják folytatni a gyógyuláshoz szükséges megfelelő szájápolást. Fő szakmai tevékenységei közé tartozik a parodontológián kívül, az esztétikai fogászat és protetika. A folyamatos szakmai továbbképzések alkalmával, az ott szerzett tudással, a legkorszerűbb eljárásokkal kezeli pácienseit.

Dr.Csatlócki Rita

A csapat legújabb tagja, aki a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett. Diplomamunkája középpontjában gyermekfogászati téma állt,  mely a balesetet szenvedett, fejlődésben lévő fogak legkorszerűbb ellátását boncolgatta. Jelenleg szájsebész rezidens, és tervei szerint szakvizsgája után, munkája jelentős részét ezen a szakterületen szeretné folytatni, mely szolgáltatással erősítené a rendelő csapatát. Ezzel kapcsolatos tapasztalatait a miskolci szakellátásban szerzi, az egyszerűbb foghúzásoktól- a nehezebbekig, illetve, a bölcsességfogak műtéti eltávolításán túl- kisebb lágyrészműtéteket is végez. Alap szájsebészeti tevékenységén kívül, az implantálásban is szeretne kiteljesedni, ezért rezidens képzése mellett további tanfolyamokon vesz részt. Emellett másik szenvedélyének élve, a gyermekfogászati praxisban helyezkedett el. 

RENDELŐNK

Rendelőnkben új gépekkel, és a legkorszerűbb fogászati anyagokkal végezzük a kezeléseket. Felszereléseink között intraorális Rtg. gép, ultrahangos fogkő-eltávolító, fogfehérítő lámpa, és speciális fogászati lézer segíti a munkánkat. Várótermünk tágas és világos, ahol kellemes körülmények között tölthetik el a páciensek a rövid várakozási időt.