Fogfehérítés

  • A fogak a kiindulási helyzethez képest a kezelés végére jelentősen világosabbak lesznek
  • A mosoly ragyogóbb lesz, mint valaha,
  • Az eredmény tartós, éveken át fennmaradhat

RENDELŐBEN VÉGZETT FOGFEHÉRÍTÉS 

A fogfehérítés otthon vagy orvosi rendelőben is végezhető esztétikai beavatkozás. A rendelőben végzett fogfehérítés tulajdonképpen egy kémiai folyamat, melynek során a fehérítőanyag reakcióba lép a fogakat elszínező anyagokkal. A fehérítőanyagban lévő iniciátort ezután egy UV-fényforrással aktiváljuk.

A fogfehérítés legfeljebb három 15 perces szakaszból áll. A 15perces ciklusok után ellenőrizve a várt eredményt, igény esetén ismételjük a 15 perces fázist. Az eljárás során a fog felszínére fogfehérítő zselét viszünk fel, és UV fényt kibocsátó lámpával világítjuk meg. A fény hatására a felvitt hidrogén-peroxid tartalmú anyag (zselé) eltávolítja a fog felszínén és a mélyebb rétegeiben található elszíneződéseket. A fogfehérítő zselék tömény hatóanyagú készítmények, melyek átmeneti érzékenységhez vezethetnek. A kezelés utáni érzékenység pár napon belül megszűnik, mely fluorid tartalmú gélekkel enyhíthető. 

Rendelőnkben ezenkívül elérhető az otthoni fogfehérítő készlet is. Mely egyénre szabottan, lenyomat alapján készülő sínt tartalmaz.